Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Kotona Nurmijärvellä

- 17.10.2004

Heipä hei! Vihdoinkin koitti tämä kauan odotettu päivä, jolloin pääsen rustailemaan ajatuksiani ja kuulumisia teidän luettaviksi. Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että yritän kirjoittaa tätä päiväkirjaa aina kun vain kiireiltäni ehdin. Tämä päiväkirjan kirjoittaminen ei ole minulle ihan vierasta touhua, sillä olen kirjoittanut päiväkirjaa (for my eyes only) siitä saakka kun opin kirjoittamaan. Tämä julkinen omien kokemusten jakaminen sen sijaan on ihan uutta.. mutta jännää!

Kelataanpa elämää hiukan taakse päin.. Tasan 2 kuukautta sitten oli yksi eletyn elämäni mielenkiintoisimpia päiviä. Oli minun ihka ensimmäinen studiopäivä. Oltiin Tampereella Jani Viitasen Headline–studiolla nauhoittamassa Kukkia & Sidontaa biisiä. Perhoset lentelivät pelokkaina masun pohjassa kun aloitettiin nauhoitukset, tosin nopeasti ne sieltä kaikkosivat ja tilalle tuli tunne siitä kuinka ihanaa laulaminen studiossa onkaan. Kuulin ensimmäisen kerran oman ääneni nauhoitettuna ja se oli aivan fantastista! Studiossa vallitsi leppoinen fiilis ja Jani sekä Sipe tsemppasivat molemmat tosi hyvin meikäläistä, studiotyön-keltanokkaa. Biisi saatiin purkitettua ja olo oli tyhjä, mutta onnellinen.. ei auttanut muuta kuin jäädä odottamaan työn hedelmää...

Pari viikkoa myöhemmin biisi oli sitten vihdoinkin valmis. Masteroitu viimeisen päälle Finnvoxin studiossa. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Sipe, Anssi Kela, Anssi Tikanmäki sekä viulistit (Henrik Perello, Nina Kulhia, Sanna Tullila ja Elina Nuora) olivat omilta osiltaan tehneet loistavan työn ja itseenikin olin tyytyväinen (vaikka olenkin aikamoisen itsekriittinen immeinen).

Syyskuussa minulle tarjoutui loistava tilaisuus musiikkivideon tekoon yhdessä Helsinki Filmin kanssa. Ohjaa Petri Ylönen otti yhteyttä ja kertoi visionsa Kukkia & Sidontaa musavideosta.. Olin myyty. Video kuvattiin 19.9 Helsigissä ja täytyy myöntää, vaikka itse kuvaussessio vierähtikin pitkäksi ja kylmäkin oli, niin oli se vaan mahtava kokemus (lisää näitä hommia!!). Video on tällä hetkellä työn alla ja jahka se valmistuu, laitetaan se video teidän nähtäväksi:).

Kukkia & Sidontaa single julkaistiin 20.9 ja biisi lähtikin soimaan radiossa vähän ajan kuluttua siitä. Täytyy sanoa että tällä hetkellä olen onnellinen!

Nauttikaa syksystä ja pimeistä illoista!

Terkuin, Sanna-Mari

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja