Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Vuodesta 2008..

- 11.12.2008

Hei!

Huhhuijaa.. on taas jäänyt kirjoittamatta päiväkirjaan. Pahoitteluni kaikille niille jotka ovat juttujani kaivanneet! Täytyy ottaa vahinko takaisin ja kirjoittaa kuulumiset koko vuoden osalta.

Lyhyesti sanottuna vuosi 2008 on mennyt enemmän tai vähemmän oman jutun kehittämisen merkeissä.

Otin kesällä suuren harppauksen ja jättäydyin vakituisesta työstäni matkatoimistossa, muutin Tampereelle ja aloitin Artistivalmennuksen Ikaalisissa elokuun lopussa. Tähän mennessä en ole katunut päätöstä lainkaan, sillä kerrankin minulla on 100% mahdollisuus panostaa vain ja ainoastaan oman jutun eteenpäin viemiseen. Päivätyöt veivät ennen valitettavan paljon energiaa ja aikaa.. Jos jotain miinuspuolia täytyy etsiä niin ikävä on entisiä työkavereita! Ja tottahan toki mulla on suuri ikävä mun ystäviä jotka melkein kaikki jäivät pääkaupunkiseudulle.. onneksi on kännykät ja netti keksitty :).

Viime aikojen näkyvin muutos on ollut keikkamyynnin vaihtuminen HMC:ltä Extra Viihteelle. Ensi kevään/ kesän aikana olisi tarkoitus rynnistää uudella innolla keikoille ympäri Suomen ja kehittää ohjelmistoa vielä enemmän tanssijalalle sopivampaan suuntaan. Vaikka oma materiaalini on ns. modernimpaa "radioiskelmää", minulle on tärkeää viihdyttää suomalaista tanssiyleisöä ja nähdä heidän viihtyvän keikoilla.

Vuoden aikana on syntynyt biisejä verkkaisaan tahtiin ja lisäksi olen viritellyt yhteistyökuvioita muiden biisintekijöiden kanssa.. sillä saralla näyttää varsin lupaavalta!

Joulu tulee taas kovaa vauhtia! Onneksi on lahjat jo melkein hankittu ja postikortit lähetetty. Päätin tuossa yksi päivä etsiä itsestäni joulufiilistä ja koristelin appelsiinipuuni kotona joulukuusen koristeilla.. Se saa nyt toimittaa joulukuusenvirkaa tämän joulua :).

Oikein rentoa ja rauhaisaa joulua Sinulle!!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja