Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Kevättalven kuulumisia

- 02.02.2009

Oikein hauskaa ja hyvää alkanutta vuotta 2009!!

Minun alkutalvi on lähtenyt käyntiin kovasti "taustatyötä" tehden. Olen mm. suunnitellut/kerännyt uusia biisejä tanssikeikoille ja se onkin sitten ollut pikkasen työläämpää puuhaa! Oon kuunnellut satoja biisejä ja etsinyt nuotteja.. nyt niistä vielä pitäisi kirjoittaa sovitukset soittajille.. huh huh!! Kovasti tekis mieli päästä keikoille kokeilemaan ohjelmiston toimivuutta.. On se vaan huippujuttu, että saadaan valmennuksessa opastusta alan huippuammattilaisilta kuten nyt tähän ohjelmiston kokoamiseen Aku Toivoselta (ex-Finlanders). Ilman Akun vinkkejä oisin varmasti hakannut päätäni seinään moneen otteeseen.. ehkä nyt ei tuu niin isoa kuhmua ;).

Päätettiin laittaa artistitoverini/kitaristi Lasse Hartmanin kanssa duo Kulkuri & Kaunotar pystyyn olosuhteiden pakosta. Meidän piti hankkia Tähden Tähden 13-kokoelmalevylle 4-6 sponsoria per nenä ja mietittiin, että sponsorien hommaaminen käy meiltä kahdestaan varmasti helpommin, jos laitamme omat työpanoksemme peliin ja oikeassahan oltiin :)! Sen lisäksi, että saimme sponsoreita, saimme myös meille tärkeitä esiintymistilaisuuksia. Kokoonpanomme (kitara + 2 laulua) ohjelmisto koostuu pop-iskelmistä 60-luvulta nykypäivään.

Talvi-kevät näyttää kiivastahtiselta. Helmikuun viikonloput ovat täyttyneet keikoista ja samalla pitäisi treenata studiota varten paria kolmea biisiä. Mua on pyydetty yhdelle toisellekin kokoelmalevylle mukaan, mutta se on sen verran vielä keskeneräinen projekti ettei siitä vielä tässä vaiheessa tämän enempää. Tuntuu kyllä tosi hyvältä kun on pitkästä aikaa pientä säpinää musiikkirintamalla.. Tämä artisti lopettaa tältä erää mutta yrittää palata uusien kuulumisten merkeissä ASAP! Mukavaa talven jatkoa!!!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja