Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Kevätsäpinää

- 03.05.2009

Heipä hei pitkästä aikaa!!

Aika rientää..

Olen kevään aikana nauhoittanut mm. pari biisiä studiossa. Esa Niemisen kanssa äänitettiin Ei sitä voi tietää biisi, jossa on mun sävellys ja sanat kirjoitettiin puoliksi Sanna Korkeen kanssa. Biisi näkee päivänvalon 23.5. julkaistavalla Tähden Tähden 13 kokoelmalevyllä. Kyseessä on siis Artistivalmennuksen, vuosikurssi 13, "taidonnäyte" jolla esiintyy 14 artistia. Saatiin itse levyt viime viikolla käteen ja hienoltahan se tuntui, varsinkin kun kyseisellä levyllä on oma hengentuote.

Jopa oli vappu! Koko ilta meni meinaan studiohommissa. Äänitettiin Sampan (Komokallio/Taikakuu) kanssa tuleva single Muisto rakkaudesta, joka on Nalle Ahlstedtin (sävellys) ja Sinikka Svärdin (sanoitus) käsialaa. Muistan, että itkin kun kuulin ekan kerran biisin demon..kosketti siis syvältä. Toivottavasti biisi tulee antamaan muillekin samansuuntaisia tuntemuksia. Muisto rakkaudesta saa tv-ensi-iltansa kesän alussa Kesäillan Valssi -ohjelmassa TV2:lla. Tarkka aika ei ole vielä tiedossa.. Nauhoitukset ovat niinkin eksoottiselta kuullostavassa paikassa kuin Backaksen Puimalassa Vantaalla 28.5.

Nyt käynnissä on valmistautuminen ja treenaus tulevan kesän keikkoja varten.. Mulle tarjoutui hieno mahdollisuus lähteä Marko Lämsän & Pallosalaman kanssa yhteiskeikoille n. kuukauden mittaiselle rundille. Innolla tässä odottelen mitä tuleman pitää.. vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmastikin?

Mukava päästä kotikulmille Kuopion Ilveskasinolle 30.5. :). Saas nähdä löytävätkö sukulaiset paikalle? Vink, vink vaan sinne päin!

Mukavaa ja aurinkoista kevään jatkoa!!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja