Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Kesäkuulumisia 2009 osa1

- 03.06.2009

Tervehdys!

Ensimmäinen keikkaviikonloppu Marko Lämsän & Pallosalaman kanssa on ohi. Oltiin melkoisella Suomi-tourneella (Joensuu-Kuopio-Turku). Lisäksi olin torstaina Kesäillan valssin kuvauksissa Vantaalla.. kilometrejä on siis viime aikoina kertynyt paljon! Kyllä tekee hyvää entiselle matkamirkulle suhata ympäri Suomea tietokoneen ruudun tuijottamisen sijaan :). En siis valita sillä on ollut erittäin hauskaa ja mielenkiintoista. Niin ja myös erittäin opettavaista.. Oon oppinut mm. rumpujen mikittämisen jalon taidon ja piuhatkin tulee nykyään käärittyä kasaan johtoystävällisemmin.

Kesäillan valssi -ohjelma tulee ulos perjantaina ja jännittäähän se ihan kauheesti nähdä oma veto tv:stä. Paikanpäällä oli mukava tunnelma ja kiva laulaa yleisölle.. toivottavasti se fiilis välittyy muillekin.

Noissa tv-jutuissa on se hyvä puoli, että siellä tapaa aina liudan uusia, mukavia tuttavuuksia. Tällä kertaa tutustuin mm. Markku Aroon ja kävi ilmi, että meillä molemmilla on Karjalasta sukujuuret ja ollaan mukana uudella, parin viikon päästä julkaistavalla Karjalan Kunnailla -kokoelmalevyllä..onpa pieni maailma! Oon viime viikot pyörinyt studiossa levyn tiimoilta ja kävin äänittämässä Muistatko Monrepos´n ja Evakon laulu -biisit. Jasu Mäntylä oli tehnyt niihin aivan huiput sovitukset.

Tällä viikolla pitäisi mennä radioille se mun uusi single Muisto rakkaudesta. Toivon hartaasti, että se lähtis soimaan! Perjantain 5.6. jälkeen kaikki vaan toivomaan sitä biisiä eri radiokanavilta..

Ihanaa kesää sinulle!!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja