Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Syyskuulumisia 2009

- 27.10.2009

Heippatirallaa!

Ei sitten tullut jatkopaikkaa Euroviisuihin. No eipä asia kovin paljoa harmita sillä Tunnustuksen tapaisia sanoja biisi tullaan joka tapauksessa julkaisemaan entistä ehompana versiona vuodenvaihteen tietämillä . Tämä siis näin ennakkotietona.. Ilmoittelen kun biisiä saa toivoa radioista :).

Tavallaan oli loistohomma heittää biisi ennakkoarvosteltavaksi nettiin. Palaute oli suurimmaksi osaksi sydäntälämmittävää. Moni oli sitä mieltä, että biisissä on selkeästi radiohitti potentiaalia, ja sitähän radiohittiä tässä on etsittykin kissojen ja koirien kanssa. Nähtäväksi jää lähtevätkö arvoisat radioiden musiikkipäälliköt soittamaan biisiä. Peukut ja pottuvarpaat siis pystyyn että ihastuvat biisiin!!

Loppukesästä tehtiin pari lehtijuttua Karjala-teeman tiimoilta joista viimeisin julkaistiin Pirkanmaan Sanomissa pari viikkoa sitten.

Jutun voi lukea tästä

Muuten syksy on mennyt Kangasalan lenkkipolkuihin ja muihin palveluihin tutustuessa, uusia biisejä kirjoitellessa ja keikkaillessa. Sunnuntaina 1.11. pääsen ekalle omalle laivakeikalle.. Ihanaa!

Syksyn jatkoa ja haleja!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja