Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Hyvää uutta vuotta!

- 16.01.2010

Vuosi 2009 on takana ja uuden vuoden uudet kujeet edessä.

Tämän kuun lopulla näkee vihdoin päivänvalon Euroviisujen 2010 esikarsinnoista tuttu Tunnustuksen tapaisia sanoja biisi joka julkaistaan nyt singlenä. Ihanaa!! Jännittää nähdä miten biisille käy radioiden soittolistoilla.

Alkuvuoteen kuuluu muutakin mukavaa mm. Tartu mikkiin tv-ohjelman nauhoitukset 17.2. Mahtavaa päästä uudelleen sinne esiintymään. Kisakaverini ohjelmassa on ihastuttava laulajatar Terhi Matikainen (www.terhijahaavemaa.fi), johon tutustuin Kesäillan valssin kuvauksissa viime kesänä. Vastapuolella kisaavat tällä kertaa Finlanderssin pojat. Vielä ei ole tietoa milloin jakso tulee ulos.

Tällä viikolla tuli joku ihmeellinen luovuuden puuska ja otin kynän käteen pitkästä aikaa ja ryhdyin kirjoittamaan biisejä. Tuloksena 5 raakiletta. Nyt täytyy jostain kehittää kärsivällisyyttä jatkojalostaa niitä. (kärsivällisyys ei ole vahvin luonteenpiirteeni).

Tässäpä tuoreimmat kuulumiset tällä kertaa.

Vielä kerran: Oikein mukavaa uutta vuotta 2010!! Toivotaan, että tämä vuosi tuo paljon kaikkea hyvää itsekunkin elämään!

P.S. Voin muuten lämpimästi suositella Uutta-Seelantia & Rarotongaa (Cooksaaret) matkakohteina.. Oli meinaan vähän ihania molemmat paikat! Rarotonga tosin ei ole kovin kummoinen sukelluspaikka.

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja