Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Päiväkirja

Uusia kujeita..

- 15.05.2012

Kylläpäs taas viime päivityksestä on vierähtänyt! Paljon on tapahtunut.. Hitusen yli vuosi sitten syntyi Samu poika ja nyt se jo viilettää kahdella jalalla pitkin poikin tantereita. Ai niin ja mentiin Sampan kanssa naimisiinkin.. niin ja ollaan koettu vuoden aikana 5 putkivuotoakin (v.1990 rakennetussa talossa).

Keikkailu aloitettiin Palapelin kanssa täydellä tohinalla vuoden alusta ja ollaankin keretty kiertää lavoja, ravintoloita ja yksityistilaisuuksia mukavaan tahtin :). Kiitos vielä keikoilla käyneille!! Mahtavia keikkoja on ollut.

Talvi ja kevät on pitänyt kiireisenä myös levytyspuolella. Vuoden alussa otettiin Nallen kanssa työnalle uusi biisi, Hiekkaa Saharaan, johon tein lyriikat yhdessä Sari Matalan kanssa. Biisiin tehtiin viime viikolla musiikkivideo, jonka takana ovat Voionmaan Opiston opiskelijat Salla Mäkipelto ja Aliisa Pappila. Itse sain osallistua käsikirjoitukseen, maskeeraukseen, hiustenlaittoon, stailaukseen, castingiin, tarpeistonhoitoon jne.. Mukavaa hommaa! Noita videoita vois tehdä vaikka joka viikko! Täytynee miettiä tv-puolen töihin siirtymistä oikein vakavasti :).

Biisi on jaettu radioille ja nyt sitten jännitetäänkin että miten se lähtee soimaan. Radio Kajaus on jo sitä soitellut.. toivottavasti muut seuraavat perässä.

Kesää kohti kuljetaan ja Palapelin kanssa valmistaudutaan keikkakesään.. Sopivalla viikkotahdilla mennään n. 1-2 keikkaa viikkoon, joten ennättää vähän nauttia Suomen suvesta Samun kanssa. Viime kesä menikin sisätiloissa kököttäen kun ei vauvaa voinut helteeseen ulos viedä.

Käväistiin tossa vuodenvaihteessa Thaimaassa (Koh Lantalla ja Krabissa) pojan ja ystäväpariskunnan kanssa. Olipa ihanaa päästä taas pinnan alaisia maisemia kattomaan, vaikkakin vaan yhtenä päivänä. Thaihieronnassakin tuli rentouduttua melkein joka päivä ja löysin uuden vakioherkunkin sieltä: glass noodle salad with squid. 8kk ikäisen vauvan kanssa matkailu kaukomaassa sujui todella hyvin eikä lentomatkatkaan olleet kammottavia. Lentoemoilta saatiin palautetta että Samu oli lentokoneen rauhallisin matkustaja :).

Kesällä ois luvassa jopa pari viikkoa kotimaanlomailua. Kävin viime kesänä ekaa kertaa sukeltamassa järvessä, ehkäpä ensikin kesänä..

Oikein ihanaa kesän odotusta!! Tulkaahan keikoille!!

Näytä kaikki viestit >

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja