Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Vieraskirja

KirjoitaEdellinen 3/39 Seuraava

Mari & Janne

Kiitos aivan loistavasta hääkeikasta Järvisydämessä 4.10.2014! Meno oli hulvatonta ja toiveemme toteutettiin 100 prosenttisesti! Helppo suositella teitä! Ootte huippuja! Keikalla tavataan!

Kiitos palautteesta! Ihan mielettömät häät olivat ja porukka tosi hyvin mukana koko ajan, hyvä Te!! Nähdään keikoilla! :)

- Sanna-Mari

Hannu Telenius

Heipa uudestaan! Huomasin kirjoitusvirheen: Keikkasi Rönnillä oli siis 13.8. eikä 13.7. kuten hölmöyksisssäni kirjoitin. Kuukaudetkin tässä menevät sekaisin! joka tapauksessa oli hienoa olla tanssimassa laulusi tahdissa ja Palapeli soitti myös hyvin ja rytmit olivat kohdallaan! Toivottavasti näemme pian:)
Hannu Telenius

Hei Hannu!

Kiitos mieltä lämmittävästä palautteesta :)
Oli oikein mukava tavata ja toivottavasti nähdään keikalla pian!

- Sanna-Mari

Hannu Telenius

Moikka Sanna-Mari:)
Olin keikallasi Rönnillä 13.7.2014. Vaihdoimme siellä muutaman sanan ja ystävällisesti noudit upeita kuvakorttejasi ja sain kuvasi omistuskirjoituksella, samoin pyysin veljelleni Tapanille samanlaisen. Näin sinut ensimmäisen kerran livenä ja ihastuin kovasti lauluusi. Samoin kaikki settisi olivat olivat hienosti valittuja, herkkiä kauniita lauluja ja räiskyviä rokkeja! Hyviä tanssittavia kaikki. Jatkossa tulen ilman muuta keikoillesi ja suosittelen samaa myös tanssikavereilleni. Toivotan sinulle, Sanna-Mari, mitä parhainta kesän jatkoa ja mukavia ja antoisia keikkoja:)
Lämpimin terveisin,
ystäväsi Hannu Telenius

jaska

Mennäänkö naimisiin :)

Markku Tuira

Heippa!Viitsitkö laittaa,minulle kuvia keikoiltasi!!Aloitan faniksi sitten kun saan kuvia sinusta!Osoite:Luosuntie 159 95900 Kolari.

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja