Edel Finland Stage11
Sanna-Mari Titov

Vieraskirja

KirjoitaEdellinen 1/39 Seuraava

Matti

Kiitos esityksistäsi, kappaleet evakon laulu -muistatko monrepos. niissä esityksissä on tunnetta joka puuttuu monien muiden esittäjien tulkinnoista. On ihmeteltävää etten ole kuullut esitys kappaleitasi radiosta tai sitten en ole ollut oikea linja auki.Sinulla on rajattomat mahdollisuudet

Ahti

Moikkelis en edelleekään ole unohtanut sinua upea ääni ja esiintyjä oot tässä on ollut kaikenlaista nyt oli taas pakko kirjoitella upea kappale toi hyvästit eiliselle voin samaistua siihen tällähetkellä toivottavasti nähtäis kesän aikana mitä sulle kuuluu hyvää kesää terv.Ahti

Esa Lehtinen

Moi Sanna-Mari.Hienoa,että näen sinut 27.1.17 häijäässä ja uudelleen 14.7.17 Lavialla.

HIenoa jos pääsen keikalle tuolloin. Näistä keikoista ei vain minulle ole tullut ilmoitusta miltään taholta.

- Sanna-Mari

Tiina

Kiitokset 30.5. Helsingin keikasta. Erilaisella kokoonpanolla olitte liikkeellä, mutta hyvältä kuulostitte. Kiitos myös juttutuokiosta Sanna-Mari. Oli kiva jutella. Syksyllä taas nähdään mikäli tämä yh-äippä saa taas hengähdystauon lapsenhoidosta. Pekalle terkut.

Terho Ruotsalainen

Moikka... Olen pyrkimässä bändiisi rumpaliksi ja olen viestittänytkin siitä muusikkojen keskustelupalstan välityksellä. Eipä ole tullut vastausta, mutta kun kuuntelin sinun laulujasi ja luin kotisivusi, niin innostuin vain lisää... Olen ammattirumpali Lahdesta ja takaan että et pety soitostani. Kokemusta minulla monista artistibändeistä, joten riittäköön se näin lyhyellä puheella aluksi meriitikseni. Olen toki levyttänyt ja esiintynyt TV ohjelmissa, mutta sehän on asia tietysti erikseen. Voit soittaa minulle suoraan jos innostuit ajatuksesta. Puhelin numeron saat sähköpostin kautta.

Kiitos kovasti mielenkiinnostasi! Meillä on kuitenkin tällä hetkellä paikka jo täytetty. Mutta meillä on sinun yhteystiedot jos tulee tarvetta jatkossa.

Mukavaa alkanutta vuotta ja paljon hyviä keikkoja!

- Sanna-Mari

UutisetMusiikki
BiografiaGalleria
PäiväkirjaVieraskirja